Nya mattor till bilen

Jag har länge haft tygmattor i min bil. Egentligen så länge som jag har haft bil har jag kört med tygmattor. Detta av många anledningar, men kanske främst på grund av att det är snyggt.

Men på sista tiden har jag börjat tröttna på dessa tygmattor. Inte nog med att man alldeles för ofta måste rengöra dem, de läcker ju igenom. Speciellt på vintern, då vinterkängorna drar in mängder med snö som sedan smälter in i tygmattan. Det luktar ju så unket att man måste tvätta av dem. Det hade varit så enkelt med några rejäla gummimattor. Visst, de hade också luktat lite kasst, men de hade i alla fall varit enkla att rengöra! Det är bara att spola av dem och låta torka. Inte behöver man stå och plocka ut sten, smuts, barr och annan skit som fastnar i tyget.

Jag var och kollade lite på gummimattor. Det finns anledningar till att jag börjat gilla gummi! På kuntze.se finns mängder med gummiprodukter och jag är sugen på att köpa mer saker. Varför man inte använder sig av gummiprodukter mer än man gör i vardagen är för mig en gåta.

Entrémattan i mitt hem kommer framöver vara gjord av gummi. Samma sak kommer förhoppningsvis gälla på min arbetsplats, där tygmattan ständigt både ser äcklig ut och luktar unket. Gummiprodukter tar bort detta, det gäller bara att man tvättar av dem lite då och då. Som det är nu är det ingen som orkar ta tag i det. Delvis eftersom tygmattorna är så pass äckliga men också eftersom man behöver göra det så ofta.

Jag såg också att de bland gummiprodukter säljer olika slags träningsmattor man kan ha i hemmet när man tränar. Det ska jag definitivt köpa! Så ont det gör i ryggen bara efter ett par situps. Nej nu ska det bli ändring på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *