Kläder att meka i

Alla som jobbar på bilverkstad vet att kläder slits ut och blir skitiga var och varannan dag. De anställda ska inte behöva slita ut sina egna kläder och behöva köpa nya, nej då ska företaget köpa in mekarkläder! Det är precis vad vi gjort!

Vi har nu beställt profilkläder från LAGA som är perfekta att ha när man mekar. Många företag väljer att använda sig av profilkläder av olika anledningar. En av dessa anledningar är för att göra reklam genom att synas på olika platser i vardagen. Profilkläder är ett mycket vedertaget och väl fungerande sätt att marknadsföra hela firman eller en viss produkt som företaget säljer och erbjuder. I vårt fall bilreperation.

Profilkläder behöver inte betyda de kläder som företag använder för att göra reklam med, utan profilkläder är även kläder som föreningar eller idrottsklubbar använder sig av. Gemensamt för alla profilkläder är att trycket på kläderna representerar någonting. Profilkläder kan också betyda de kläder som anställda använder sig av på sin arbetsplats. Detta är ett bra exempel på hur man ökar moralen hos de anställda på firman. Genom att få dem att känna sig medverkande i något större och meningsfullt kommer de att både trivas bättre och givetvis göra ett bättre arbete ifrån sig. Att känna samhörighet är otroligt viktigt, utan någon mening på jobbet kommer anställda inte att brinna för arbetsuppgifterna och heller inte må speciellt bra, och det är alla företags mardröm.

Hur profilkläderna ser ut och vad det är för slags kläder varierar mycket, i vårt fall är det t-shirtar och långärmade tröjor kombinerat med arbetsbyxor. Helt enkelt slittåliga mekarkläder. Utseendet beror helt på vad man har för syfte med profilkläderna. Vid olika situationer och tillfällen passar olika slags kläder olika bra. Lanseras någonting nytt i företaget och ni vill göra reklam för produkten eller tjänsten kan en satsning på något annat än era vanliga kläder vara aktuellt. Samma sak gäller när ni vill marknadsföra en kampanj har.

Det finns några saker som borde finnas i alla typer av profilkläder. En av dessa är att kvaliteten måste vara bra. För att profilkläderna  ska ha den funktion ni önskar så kan inte profilkläderna vara hängiga, trasiga och urtvättade redan efter några veckor. Folk som ser dessa plagg och samtidigt ser att ert företags logotype finns där på kommer automatiskt att koppla den dåliga kvaliteten till ert företag. Profilkläder kan med andra ord ge en negativ påverkan om inte bra kvalitet används.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *