matta

Från matta till inredning – inspiration, tips och forum

Vi älskar inredning och vi tror att du precis som oss gillar inredning. I all vänlighet har vi därför tagit fram ett gäng härliga sidor och webbplatser som erbjuder tips och idéer för dig och ditt hem. Från matta till inredningsdetaljer. Självklart ger vi en liten beskrivning av webbplatserna med. Enjoy!

Forhemmet.se

Det här är en sida där du kan hitta inredning från många olika butiker. Företag och butiker annonserar på sidan. Det går att hitta nästan allt inom inredning som t.ex. inredningtips till barnrummet.

Sköna Hem

Skönahem.com är en av Sveriges största sajter för inredningsinspiration. De är inte rädda för att ta ut svängarna, och de arbetar ständigt för att inspirera, roa och ge entusiasm till sin läsarskara.

Plaza Interiör

Plaza Interiör är en webbplats och tidning med massvis av inredningstips. Från design och hem – till kök och bad. Man kan beställa hem tidningen och prenumerera precis som vilken tidning som helst.

Min Hembio.com

Min hembio.com är ett forum för den som gillar hemunderhållning i form av att t.ex. bygga ett hemma biosystem. Det är inte bara en projektor eller jättestor tv som behövs, utan det är allt från elektronik och hur man ska gömma kablarna, till vilken sorts matta behövs på golvet och vilka fåtöljer man ska ha i rummet.

Byggahus.se

På den här webbplatsen kan du hitta inredningstips och samtidigt få nyheter kring husbygge och material. Dessutom finns det rättsliga experter där man kan ställa sina frågor och få svar. Vilken grej!

Vi i Villa

En till tidning som kommer med hacks och smarta tips. Hur isolerar man vinden? Hur gör man egen jord till komposten? Frågor som de här kan du får svar på hos Vi i Villa.

Det här var våra tips! Hoppas att ni får nytta av dem! Lycka till!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *