Saker ska ju bara fungera

Jag blir så trött. Jag har under sommaren jobbat extra på Nelly och har hjälpt till att köra leveranser när vi har flyttat vårt lager från Falkenberg till Borås. Nej, jag har inte kört dem stora lastbilarna utan min uppgift blev snarare att köra bil med släp med saker som vi under flytten behövde prioritera. I och med att vi fortsätter att sälja som vanligt så är det ju viktigt att det som säljs alltid är tillgängligt att köpa. Jag fick därför dagligen uppdateringar på vad jag skulle plocka med mig som jag sedan lastade på mitt släp och fyllde bilen med så att vi kunde skicka varor till kunden. Det var en väldigt bra erfarenhet, missförstå mig inte, men att laga släpvagnen dag ut och dag in, det var inte min grej.

Det hela började med att bromsbacken gick sönder. Jag fick skickad en länk till mig, https://valeryd.se/produkt-kategori/axel-hjulbroms/hjulbroms/bromsback/  och jag läste bara snabbt igenom sidan. Detta ledde mig till Valeryd, som jag faktiskt hade hört talas om, men en bromsback. Det har jag aldrig hört talas om faktiskt. Jag kände bara, nä. Det här blir inte min grej tyvärr. Grabbarna på lagret skrattade åt mig när jag satt och surfade och försökte ta reda på vad en bromsback var, men jag var seriös med att jag skulle lösa detta.

De hade allt

Ja, Valeryd hade en del. Typ allt kändes det som. Alla delar när det gäller både släpvagnar, husvagnar, båttrailers och allt vad man kan använda sig för att transportera efter bil. Man kunde enkelt sortera sidorna för att få fram det man behövde och deras kundtjänst blev en stor del av min lösning på det här problemet. Till slut levererade dem mina delar jag behövde och jag löste det. Tji fick grabbarna och tack Valeryd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: y4p