MC Team1 lanserar rent och fräscht!

Som en nykomling hos MC Team1 så kan vi presentera Vattenblästring som en tjänst du kan anlita dem för. Vattenblästring eller också vattenpolering som det kan kallas, är en metod för att få objekt att se ut som nya. Det är dessutom extra kul att göra det på slitna gamla delar på din MC som fått stå ut med många mil på vägen. Detta gör att delarna kanske blir smutsiga och inte alls ser roliga ut. Men med denna tekniken så kan man knappt tro att det är sant – det blir så rent och snyggt så ni knappt kommer att tro era ögon.

Som ett effektivt och skonsamt sätt mot komponenterna utan att det försvinner material från delarna så gör man alltså ingående rent. Det handlar om att man vattenblästrar delar från din MC, moped eller mopedbil helt fritt från rost. Ytorna i sin tur återställs med andra ord till sitt ursprungsskick men helt utan att slita på materialet. Ett perfekt sätt att helt enkelt få nytt liv till dina delar med väldigt enkla medel.

Att göra fint och rent

För oavsett om du bestämt dig för att sälja din MC, moped eller mopedbil så kan det ju vara lika trevligt att ha fina och rengjorda delar när du väl använder ditt fordon. Att det ser snyggt och rent ut gör ju att man också tar hand om fordonet med omsorg eftersom att jag tror att alla uppskattar rena och fina delar jämfört med helt svarttäckta delar som man en gång vetat att dem varit glänsande i silver. Det blir också kul att visa upp sin pärla när allt är snyggt och rengjort med hjälp av vattenblästring! Så kontakta MC Team1 och se till att boka din tid för rengöring och njut sen utav att det glänser!