MC stövlar

Nu är det snart dags att plocka fram vår mc. Våren är på intågande och snart har dom förhoppningsvis sopat bort allt rullgrus som ligger överallt på vägarna. Det är inte så kul att åka ut innan detta är överstökat för det är riktigt farligt i kurvorna när det ligger grushögar lite här och var helt plötsligt. Men vi börjar längta nu! Den första turen är alltid speciell, då är det oftast 6-7 månader sedan vi var ute innan avställningen. Men nu har jag fått ett annat ”mission” för den här säsongen och det är att införskaffa mig ett par nya MC stövlar då jag slitit ut tårna på mina andra.

Nya MC stövlar

Vi brukar åka till Göteborg där dom har en jättestor butik full med alla möjliga MC-kläder, tillbehör, skor och stövlar samt mängder av hjälmar. Jag och min sambo köpte nya hjälmar där för två år sedan och jag köpte mig ett nytt ordentligt ryggskydd som även går att använda vid ridning, perfekt för mig att slippa inhandla båda då det är en ganska dyr kostnad om du ska ha något bra. Men som sagt, den här våren är det mest nya MC stövlar som jag behöver. Jag har en ovana att ”tippa ner” tårna när jag kör och när jag svänger skrapar dom emot asfalten ibland och tårna nöts verkligen ner.

Bra priser på MC stövlar

ibland när vi har åkt till Göteborg för att handla MC kläder och annat har vi haft turen att det har varit någon form av kampanj eller så har vi fått rabatt för att både jag och min sambo har handlat för ganska många tusen. När vi köpte våra hjälmar (som kostade 10000 styck) skulle dom ha en hjälmbytardag månaden efter och vi berättade att vi hade kört så långt att vi omöjligt kunde vara med på den dagen så vi fick 20% rabatt på hela köpet istället. Mycket bra och billigt blev det (om man nu tycker att 15000 kronor för en person är billigt).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: vd8