Reservdelar och tillbehör till Volvo

Jag har arbetat med reservdelar och tillbehör till Volvo sedan sjuttiotalet någon gång. För mig har det alltid varit Volvo som gällt och jag har bara haft en annan bil, fast egentligen var det min frus bil men hon kunde inte köra den sade hon. Växelspaken krånglade så hon fick aldrig i backen, därför efter mycket gnäll fick hon köra min Volvo 850 istället och jag körde hennes fula lilla Fiesta. Jag har aldrig kört en sämre och tråkigare bil så efter några veckor fick jag nog och hon fick göra sig av med Forden en gång för alla. Man skulle kunna säga att jag är en mycket trogen Volvo-kund.

Bilverkstad för Volvo

Jag gick aldrig färdigt skolan på min tid utan började ganska omgående att arbeta på en verkstad som lite ”springpojke” där jag fick göra allt från att köra in och ut bilar ur verkstaden till att städa och koka kaffe. Jag sög i mig varje minut i verkstan och försökte lära mig vad olika delar hette och vad dom skulle vara till och efter något år fick jag börja som lärling på verkstaden. Denna verkstad var en bilverkstad enbart för Volvo bilar. Vilket jag inte tänkte så mycket på när jag var bland bilarna utan jag var bara fascinerad över allt som hade med bilar att göra, vilken modell som helst i princip.

Egen verkstad med tillbehör & reservdelar

Sedan 25 år tillbaka driver jag en egen verkstad med tillbehör och reservdelar för Volvo och för mig har det enbart varit Volvo då det är så oerhört lätt att få tag i både nya och begagnade reservdelar och tillbehör. Det finns nog inget annat bilmärke som har varit så populärt i Sverige under så många år som Volvo. Därför finns det en hel del begagnade gamla Volvo bilar fortfarande att plocka reservdelar av. Länge leve Volvo!